מרוץ הלפיד חנוכה תשע"ט 2018

כמידי שנה לזכר הנופלים בוגרי בית ספרינו יוצאים אנו למרוץ לזכרם ביער בן- שמן בקרבת קברי המכבים וכן מקטע עירוני ברחובות העיר רמלה מרחבת אגף החינוך ועד הבית -ספר.

כחודש לפני המרוץ החלו בדיקות ומבחני יכולת לכלל הכתות בכדי לסנן את התלמידים המתאימים לריצת 10 ק"מ של מרחק המרוץ. ( 7.5 ביער ו- 2.5 בעיר ).

כ-70 ילדים הוכנו למרוץ וכן השתתפות שיא של 14 מורים ומורות.

המרוץ השנה התאפיין ברמת קושי קצת יותר גבוה מהשנים עברו בכך שרצנו את המסלול מהסוף  להתחלה  והמרוץ החל בעליות קשות אשר אתגרו את הילדים ודרשו מהם השקעת אנרגיה גבוהה בתחילת הריצה.

הריצה בעיר החלה מרחבת אגף החינוך לאחר ברכתה של מנהלת אגף החינוך וליווי וסגירת הצירים ע"י משטרת רמלה. כחצי ק"מ לפני נקודת הסיום נפתחה אלונקה אשר עליה נישא תלמיד התיכון. כלל הרצים סחבו תוך כדי ריצה את האלונקה ונכנסו כקבוצה לאולם הספורט כאשר כלל התלמידים ממתינים להם ושירת חנוכה רמה מקבלת את פניהם.

טקס הדלקת המשואות החל ומורים ותלמידים ואורחים הוזמנו להדליק נר כנגד הצטיינות או הערכה בתחומם על מלאכתם . בסיום הטקס וציון היציאה לחופשת החנוכה התכבדו הילדים בסופגניות אשר ליווה אותם בזיכרון מתוק לתוך חופשת החנוכה.

דותן רוטשטיין

לינק לאלבום תמות של מרוץ הלפיד